בשר נחשב למרכיב מרכזי וחשוב בתזונת חלק ניכר מהאוכלוסייה הן ארץ והן במדינות אחרות בעולם. למרות שיש המתייחסים למילה "בשר" כאל מזון שמקורו אך ורק בבקר או כבשים, הרי שמצב שונה. מדובר, ללא ספק, על שם שיכול לכלול בתוכו גם מיני מזונות שמקורם בבעלי חיים אחרים, רבים ומגוונים. בהקשר זה, מעניין לדעת מאילו חיות נהוג לייצר בשר בישראל.
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה