הבשר, כידוע, עובר לא מעט תהליכים עד אשר הוא הופך למוכן לאכילה. אחד המרכזיים שבהם, הכולל בתוכו השלכה על הכשרות והטעם שלו כאחד, הוא הליך ההמלחה. מתי עושים זאת, ומהם היתרונות שבתהליך?
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה