נתחים של בשר בקר איכותי, נקניקיות עוף, פסטרמה, כנפיים לצלייה ועוד מינים אחרים של בשרים עוברים כברת דרך ארוכה לפני שניתן להגיש אותם בבית או במסעדה. מכיוון שישנם סוגים רבים ומגוונים של בשרים, אנו בחברת ישראל פלדמן נסקור להלן את השלבים השונים הנפוצים להכנת סוגים שונים של נתחים ומוצרים.
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן בשר בע"מ
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה, השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן בשר בע"מ
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה, השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה