הוסיפו לבשר הטחון את המרכיבים כולם ולאחר מכן לושו את הבשר עד שתקבלו מרקם אחיד. אם אתם אוהבים עמבה, הוסיפו לבשר לקבלת טעם ייחודי. מומלץ להשתמש בשיפודים ממתכת, וסביבם לסדר את הבשר שלשתם. חשוב לתת לבשר לספוג את הטעמים במקרר למשך ארבע שעות. כמה דקות לפני שהבשר עולה למנגל, הוציאו אותו מהקירור. הקפידו לצלות את הבשר לאט על אש נמוכה. בתאבון!
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה