באופן ידוע, כאשר שומרים על מיני מזונות בטמפרטורה נמוכה, אורך החיים שלהם עולה. הדבר נכון לגבי מוצרים שונים ובפרט לגבי בשר. למעשה, על מנת לשמור על הבשר לאורך זמן אין להסתפק בקירור בלבד כי אם בהקפאה.
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה