במחבת גדולה מספיק יש לחמם את שמן הסויה. עוד לפני כן תבלו את הנתחים תיבול בסיסי של פלפל ומלח, ואז הניחו אותם במחבת. כל צד זקוק להשחמה במשך דקות ספורות, תלוי במידת העשייה שבה אתם מעוניינים. לאחר כמה דקות, הוציאו את הבשר והחלו בהכנת הרוטב. על מחבת, ומומלץ על אותה המחבת, יש לטגן במשך כמה שניות את ירקות השורש, להוסיף מיד את עלי הירק, הדפנה והיין. לאחר מכן הוסיפו מים ונוזלי בשר, ולאחר כמה דקות של בישול תקבלו רוטב שישמש מצע נהדר לסטייק.
לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן
ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".
צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2 פקס:08-9255064
גיא פלדמן 050-4060000
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה